Використання Web of Science: вебінари для вчених

До 28 квітня тривають безкоштовні вебінари для вчених, присвячені роботі з платформою Web of Science. Під час вебінарів йтиметься про можливості інструментів платформи, вибір видань для публікації результатів досліджень, оформлення статей для публікації тощо.

Щоб узяти участь у заходах, необхідно зареєструватися за відповідним посиланням. Зареєстровані учасники зможуть отримати електронні сертифікати, якщо прослухають не менш ніж 90% основного часу вебінару.

Програма майбутніх вебінарів

Research Smarter: інструменти Clarivate для позиціонування закладів вищої освіти у GRAS рейтингу

Коли: 26 квітня, 10:15-11:15

Нова класифікація для Global Ranking of Academic Subjects (GRAS) під назвою Shanghai GRAS тепер доступна в InCites Benchmarking & Analytics. Ця класифікація враховує категорії Web of Science для 54 навчальних предметів відповідно до методології GRAS. На вебінарі йтиметься про те, як інструменти Clarivate можна використовувати для формування стратегії підвищення рейтингу університетів.

Зареєструватися на вебінар

Research Smarter: як використовувати ресурси Clarivate для формування бібліотечних колекцій

Коли: 28 квітня, 10:15-11:15

Управління бібліотечними фондами є постійним, утім і різноманітним процесом. Приєднуйтесь до цього вебінару, щоб бути в курсі новин і дізнатися, як інструменти Web of Science, зокрема Master Journal List, Journal Citation Reports та InCites, можуть допомогти формувати колекції та визначати найбільш необхідні для установи журнали.

Зареєструватися на вебінар