Збори трудового колективу департаменту міжнародного співробітництва, присвячені прийняттю рекомендацій співробітникам КПІ ім. Ігоря Сікорського висунути свої кандидатури як претендентів для участі у конкурсі на посаду ректора

25 квітня відбулися збори трудового колективу ДМС, присвячені прийняттю рекомендацій співробітникам КПІ ім. Ігоря Сікорського висунути свої кандидатури як претендентів для участі у конкурсі на посаду ректора.

Питання підготовки до зборів і пропозиції, з якими керівний склад департаменту буде виходити на збори трудового колективу, обговорювалось напередодні зборів і, не зважаючи на різноманітність думок, в основному було погоджено таке.

КПІ має зберегти курс і досягнення, здобуті в період ректорства М.З. Згуровського. Для цього слід рекомендувати висунути свої кандидатури на посаду ректора найбільш підготовленим в змістовних і організаційних сферах фахівцям із числа співробітників університету.

У відповідності до цієї думки на зборах трудового колективу було внесено пропозицію проголосувати (таємним голосуванням) за рекомендацію висунути свої кандидатури для участі в конкурсі чотирьом діючим проректорам: О.А. Жученку, В.А. Кондратюку, А.А. Мельниченку, В.А. Пасічнику.

Інших пропозицій щодо прізвищ, які треба включити у бюлетень, не надійшло.

Шляхом таємного голосування ця пропозиція була схвалена (“за” проголосувало 29 осіб із 30 присутніх).

Матеріали від лічильної комісії були передані до Організаційного комітету з проведення виборів ректора, що діє в даний час в КПІ.

Оргвідділ ДМС

.