Програма ім. Фулбрайта в КПІ ім. Ігоря Сікорського

З вересня 2017 до лютого 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського на факультеті прикладної математики перебувала доктор Університету Аризони (США), стипендіатка Програми ім. Фулбрайта Бетул Черкавскі.
Д-р Черкавскі спеціалізується в галузі використання новітніх інформаційних технологій в освіті для розвитку навичок мислення під час навчання.
За час перебування в КПІ ім. Ігоря Сікорського д-р Бетул Черкавскі прочитала два курси. Один – для студентів ФПМ, інший курс «Цифрове навчання з використанням сучасних освітніх технологій» – для викладачів, аспірантів та співробітників університету.
5 лютого 2018 року відбулась урочиста церемонія вручення сертифікатів слухачам курсу.
На церемонії були присутні координатор програм обміну для науковців програми ім. Фулбрайта пані Вероніка Алексанич, д-р Бетул Черкавскі та керівництво Департаменту міжнародного співробітництва університету.
На адресу викладача лунали теплі слова вдячності за організацію та вдале проведення заходу, актуальність порушеної тематики, підготовку цікавих і креативних презентацій.
Д-р Черкавскі, в свою чергу, подякувала всім за гостинність, побажала учасникам успіхів у науковій та освітній діяльності та наголосила, що воліла б продовжувати співпрацю й надалі.
Крім того, д-р Бетул Черкавскі запропонувала КПІ ім. Ігоря Сікорського взяти участь у проекті STEAM (наука, технологія, інженерія, мистецтво та математика), метою якого є створення віртуальної спільноти професорів та дослідників з українських та американських університетів і який має розпочатися в цьому році.
КПІ ім. Ігоря Сікорського сподівається, що взаємодія з Програмою ім. Фулбрайта й надалі буде успішно розвиватися.