Благодійний захід “День Японії”

Посольство Японії в Україні, Дитячий Фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Українсько-Японський Центр НТУУ «КПІ» запрошують на благодійний захід «День Японії». Дата та час проведення: 21 травня (ср). Початок о 14:00, закінчення о 18:00. Місце проведення: Площа знань НТУУ «КПІ» та Центр культури та мистецтв НТУУ «КПІ», проспект Перемоги, 37.

До урочистого відкриття заходу запрошено Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні пана Тоічі Саката, Голову Дитячого фонду ООН ( ЮНІСЕФ) в Україні пані Юкіе Мокуо та Ректора Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» пана Михайла Згуровського.

Мета: популяризація японської культури та поширення знань про здоровий спосіб життя, а саме важливість попередження йододефіциту, серед молоді та дітей, студентів НТУУ «КПІ» та інших університетів Києва, сімей з дітьми, дітей з особливими потребами та усіх охочих.

Програма: Під час заходу плануються шоу програма «Тайко» (японські барабани) у супроводі традиційних японських танців бон-одорі, японський благодійний ярмарок, майстер-класи з фурошікі (японський спосіб упаковки подарунків), оріґамі та каліграфії, IQ лабораторія ЮНІСЕФ та показ фільму-номінанта на премію «Оскар» 2014 – «Вітер дужчає» Хаяо Міядзакі. Вхід на захід безкоштовний

Більше інформації: Twitter.com/unicef_ua, facebook.com/UNICEF.Ukrainevk.com/unicefua