Cемінар «Дослідницький ландшафт Німеччини»

19.10.2012 Німецька служба академічних обмінів (DAAD) запрошує молодих та досвідчених вчених, до участі у семінарі «Дослідницький ландшафт Німеччини», що відбудеться в НТУУ «КПІ» о 9.00.
В рамках інформаційного заходу DAAD широкому науковому загалу буде представлено науково-дослідний ландшафт Німеччини, в семінарі візьмуть участь представники Міжнародного бюро при Федеральному міністерстві освіти та досліджень, Співтовариства ім. Гельмгольца, Німецького науково-дослідного товариства (DFG), Товариства ім. Макса Планка, та Товариства ім. Фраунгофера, Фонду ім. Александра фон Гумбольдта, а також програм з подвійним дипломом на Спільному факультеты машинобудування у КПІ та спільної програми з політології «German and European Studies» у Могилянській академії. До участі запрошуються студенти старших курсів та молоді вчені у галузі природничих та інженерних наук.

Буде забезпечено переклад на українську.
Заяви слід надсилати на адресу: projekt@daad.org.ua тел.: +380 44 406 82 69.
У заяві треба вказати прізвище, ім’я, вчене звання, назва інституту, статус, вік, адреса електронної пошти, номер мобільного телефону, коротка мотивація участі у семінарі.