Літня школа з прикордонного співробітництва в Чорноморському регіоні

Літня школа з прикордонного співробітництва в Чорноморському регіоні
Georgian Institute of Politics 
За підтримки Чорноморського трасту регіональної співпраці – проекту Фонду Маршалла (США) та Фонду Роберта Боша, а також у співпраці з Федеральним міністерством з європейських і міжнародних справ Австрії, Грузинський інститут політики оголошує конкурс заявок серед молодих вчених, студентів та випускників, а також серед активістів громадянського суспільства, які можуть взяти участь у літній школі з прикордонного співробітництва в Чорноморському регіоні.

Метою програми є покращення якості аналізу політики з питань транскордонного розвитку та заохочення академічної дискусії в Чорноморському регіоні за рахунок створення мережі співпраці молодих фахівців з академічних кіл і громадянського суспільства.

Літня школа охоплює наступні теми: 

* Політика і належне управління в Чорноморському регіоні
* Транскордонне співробітництво, як модель «нового управління» в Європі
* Транскордонна співпраця в ЄС та побічні ефекти від усунення кордонів
* Роль транскордонної та міжрегіональної співпраці у пом’якшенні конфліктів
* Роль історії в об’єднанні та розділенні, спільне минуле і зв’язки з Європою
* Засоби масової інформації та права людини у конфліктуючих суспільствах

Відібраним учасникам буде запропоновано завершити завдання після відвідування літньої школи, – завершені есе будуть опубліковані (експертну оцінку, вичитку і редагування виконають організатори). Заявки потрібно надсилати за електронною адресою: info@gip.ge .

Кінцевий термін подачі заявок – 1 квітня 2012 року. Успішних кандидатів буде повідомлено протягом двох тижнів після закінчення терміну подачі.
Практична інформація 
Літню школу буде проведено в м. Батумі (Грузія) протягом 10-14 червня 2012 року. Усі витрати на дорогу, харчування та проживання беруть на себе організатори. Всім учасникам літньої школи рекомендуємо шукати найдешевший спосіб добирання до Грузії.