Червень 2015 року: очікується другий раунд конкурсів проектів навчальної (кредитної) мобільності Еразмус+ для українських ВНЗ

Конкурс проектів навчальної мобільності в рамках програми Еразмус+ було завершено 4 березня 2015 року. Подані на конкурс проекти передбачають мобільність (обмін) студентів, викладачів, адміністративного персоналу університетів між країнами-партнерами і членами програми. З метою максимізувати використання бюджету, Європейський Союз планує оголошення додаткового конкурсу на організацію навчальних мобільностей (стажування, навчання, викладання) між країнами-членами та партнерами програми.

Інформацію щодо оголошення конкурсів за участі ВНЗ з Вірменії, Грузії, Молдови, Азербайджану, Білорусі та України, буде розміщено на веб-сайтах національних агенцій Великобританії, Франції, Нідерландів, Бельгії, Швеції, Ірландії, Данії, Австрії http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/tools/national-agencies/index_en.htm.

Заявки на конкурси мають подаватися ВНЗ з країн-членів програми. Зверніться до своїх партнерів в цих країнах за додатковою інформацією.

Очікується, що другий раунд конкурсів буде оголошено в середині червня з терміном подання заявок 24 вересня 2015 року. Тривалість проектів – 16 місяців, початок проектів – 1 лютого 2016 року, закінчення проектів – не пізніше 31 травня 2017 року.

Сподіваємось, українські ВНЗ скористаються можливостями навчальної мобільності.

Контакти:
Національний Еразмус+ офіс в Україні
Тел.: +38(044)2866668, +38(044)3322645
Email: office@erasmusplus.org.ua
Website: http://erasmusplus.org.ua/erasmus/ka1-navchalna-mobilnist/konkursy/kredytna-mobilnist.html

За інформацією Національного Еразмус+ Офісу в Україні