Заключний захід Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України

7 лютого 2018 року у конференц-центрі «Меркур» відбувся заключний захід Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України. Загалом 14 команд різних університетів України взяли участь у заході.

Повна університетська команда (5+2) КПІ ім. Ігоря Сікорського також представила результати проекту «Вдосконалення системи оцінювання та забезпечення якості інженерної освіти в Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”» в рамках Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України Британської ради в Україні – як щодо роботи над проектом змін, так і стосовно реалізації індивідуальних проектів, а також продемонструвала картину візуалізації проекту.

Проект спрямований на гармонізацію існуючих інженерних освітніх програм в Україні з європейськими стандартами вищої інженерної освіти через розвиток на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського системи незалежної акредитації інженерних програм. Проектом передбачено розробку рекомендацій з питань організації та функціонування системи оцінювання якості інженерної освіти, з метою впровадження європейських стандартів інженерної освіти в Україні.