Візит д-ра Наталії Бєлової до КПІ ім. Ігоря Сікорського

23 листопада 2017 року відбувся візит доктора Наталії Бєлової, представниці науково-дослідного інституту Inria (Франція) до КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Візит розпочався об 11.00 із зустрічі з представниками Інституту системного і прикладного аналізу (кімната 221, корпус №35), продовжився о 13:30 зустріччю з представниками Факультету прикладної математики (кімната 111,корпус №15), після якої відбулася лекція для студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського (14:30 – 16:00, Зала засідань Адмінради, корпус №6). В рамках лекції пані Наталя розповіла про отримання PhD, про теми досліджень, які можна проводити у Inria, та про можливості співпраці науковців КПІ ім. Ігоря Сікорського з інститутом Inria, а також виступила із науковою доповіддю на тему технологій відслідковування користувачів у мережі
Інтернет та захисту інформації. З презентацією можна ознайомитись за наступним посиланням www-sop.inria.fr/members/Nataliia.Bielova/slides/2017-11-23-KPI-final.pdf.

Зі сторони КПІ ім. Ігоря Сікорського були присутні: заступник керівника ДМС Шукаєв С.М., заступник директора ІПСА з міжнародної діяльності Макаренко О.С., спеціаліст відділу міжнародних проектів О.О. Кізуб.

Під час зустрічі відбулось обговорення питань щодо можливостей співробітництва КПІ ім. Ігоря Сікорського та науково-дослідного інституту Inria.